3 Alasannya Adalah Tidur Berbantalkan Lengan Suami Lebih Tenang Dan Lena Diulit Mimpi


Tіdur bеrbаntаlkаn lеngаn ѕuаmі lеbіh hеnіng dаn lеnа? Bеtul kе? Fаѕа реrtаmа реrkаhwіnаn іаіtu 5 tаhun реrtаmа, tаk tіdаk mungkіn nаk tіdur bеrbаntаlkаn lеngаn ѕuаmі. Mооd bulаn mаdu mаѕіh hаngаt, dаkараn mеѕrа mаѕіh mеnjаdі ѕаtu kеnіkmаtаn.


Melepasi fasa pertama perkahwinan, berapa ramai pasangan suami isteri masih bertahan. Dengan tidur berbantalkan lengan suami? Rimas, ketiak suami bau masam.. hmm itu dah jadi satu kemestian isu berbangkit.

Jangan tak tahu, tidur berbantalkan lengan suami ada banyak keunggulan yang dalam tak sedar akan anda peroleh keuntungannya.

Bau Phero (pheromone) Itu Senjata Ketenangan Wanita

Statement ini bukan melampau. Tapi dah pun dibuktikan secara kajiannya, pada ketiak suami ada sejenis kedaluwarsa yang diundang phero. Fungsinya beliau boleh mengaktifkan hormon isteri sehingga menyebarkan mereka hening dan lebih selesa.

Tapi pastikanlah suami anda mandi dulu malam sebelum tidur ya. Kalau tidak bukan phero yang keluar… pengsan lagi ada.

Tanda Isteri Memerlukan Suami Sebagai Pelindungnya

Suami yang membenarkan isterinya tidur di atas lengannya dari malam hingga ke pagi tanpa merungut lelah, memang suami yang mahir. Terserlah sifat pelindung dan penyayangnya kepada isteri.

Suami anda lebih piawai andai tidak merungut malah merelakan lengannya dijadikan bantal walaupun telah berkahwin lebih 15 tahun. Dia bukan sekadar romantis malah suami yang sulit anda temui di mana-mana. Kaprikornus, jagalah baik-baik ya wahai isteri. Jangan hingga terlepas!

Hindari Konflik Suami Isteri

Anda yang tidur mendakap suami dan berbantalkan lengannya, berbahagialah selaku pasangan suami isteri. Selain tidur yang lebih lena, relasi kemesraan itu bergotong-royong sudah terikat dengan rapi.

Biarpun kontradiksi melanda, anda telah memahami pasangan dan tahu bagaimana mahu selesaikannya. Suami juga lebih selesa dengan sikap isteri yang lebih setia dan taat padanya. Bukankah mudah sebetulnya mahu menenangkan hati suami mahupun isteri yang sedang merajuk. Dakap saja pasangan dan tidurlah dalam posisi yang direkomendasikan ini.

Jangan sesekali menaruh usia perkahwinan selaku hambatan. Seharusnya semakin usang hidup bareng , makin romantis pasangan suami isteri itu. Jika belum jumpa… carilah jalan perdamaian agar CINTA sentiasa subur dalam rumah tangga kalian. Melalui posisi tidur berbantalkan lengan suami ini pun boleh jadi langkah awal yang anggun.

Sumbеr: mіngguаnwаnіtа.mу

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama