Cium Ketiak Suami Boleh Buatkan Tampang Anda Bertambah Anggun


Sеtіар раѕаngаn іtu dіbеrіkаn kеunggulаn mаѕіng-mаѕіng, jаngаn tеrkеjut kаlаu аdа ѕаtu kаjіаn dіjаlаnkаn dаn mеndараtі mеnсіum kеtіаk ѕuаmі bоlеh buаt іѕtеrі bеrtаmbаh еlоk dаn bеrѕеrі!


Ramai yang menganggap ianya sebuah yang lucu dan mengarut, bahwasanya dengan mencium ketiak suami boleh menolong anda menghilangkan stress dan membuatkanjiwa anda rasa tenang.

Kajian seperti yang dilaporkan oleh Jurnal Biology of Reproduction America, menyatakan hormon Phero yang terembes keluar dari ketiak suami mampu mengaktifkan hormon si isteri sehingga menciptakan satu perasaan yang sangat hening dan tenang buat si isteri.

Dengan tidur atau berbaring pada  ketiak suami, anda ibarat menerima “ubat kekal muda” yang terus menunjukkan keelokan secara semulajadi pelan-pelan.

Ianya juga bersangkut paut dengan kemesrasaan suami isteri, orang renta-bau tanah kata jika mahu hidup sentiasa ceria dan bahagia dengan pasangan mesti tidur dilengan suami.

Sekaligus akan mengembangkan si isteri menghidu bau ketiak suami, rasa ketenangan berbagi isteri ceria dan bahagia. Oleh kerana tiada rasa tertekan, membuatkan si isteri sentiasa nampak anggun dan kemas.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama